Een bijzondere kraamweek

Via vrienden van ons zijn we bij Kraamzorg Homecare terecht gekomen. Omdat Noa ons eerste kindje is en het dus ook de eerste keer was dat we kraamhulp zouden krijgen, vonden we het best spannend wie er bij ons thuis zou komen. We hadden niet durven hopen op zo’n geweldige kraamverzorgster!

Dankzij Els hebben we een ontzettend fijne, ontspannen kraamweek gehad. We hadden echt een klik en voelden ons meteen op ons gemak bij haar. Els heeft ons met haar goede adviezen en tips uitstekend op weg geholpen met de verzorging van Noa. Maar het belangrijkste is dat ze ons door haar ervaring en positieve houding veel vertrouwen heeft gegeven in onszelf als kersverse ouders. Verder heeft Els onze kraamweek extra speciaal gemaakt met een fotoshoot en met een handbeschildering  in combinatie met het beschilderde voetje van Noa. De beschilderde voetjes heeft Els vervolgens afgedrukt op een canvasdoekje, waarvan ze met extra versieringen een mooi schilderijtje heeft gemaakt voor op de babykamer.

Wat we ook erg prettig vonden van Kraamzorg Homecare, is dat er gewerkt wordt met één vaste kraamhulp voor de gehele kraamtijd.

Veel complimenten en dank voor deze bijzondere week, die we niet snel zullen vergeten!

Karin, Manuel en Noa uit Sint-Michielsgestel

Foto's Kraamtijd 1Foto's Kraamtijd 5 Foto's Kraamtijd 2 Foto's Kraamtijd 3