Maaike

Maaike

Op 27 Juli 2013 braken mijn vliezen, s ochtends al Kraamzorg Homecare gebeld dat het zover was. Helaas moesten we naar het ziekenhuis. De dag erna mochten we met onze zoon Jip naar huis. De kraamzorg was er na een half uur ook. Wat erg fijn was! Omdat het ons 2de kindje is, wisten we al een beetje hoe een week er uit zag! In ieder geval Rust, Regelmaat en Reinheid zoals ze dat mooi zeggen. We hebben een super kraamweek gehad, Ik hoefde niks te doen dan alleen maar te genieten, met mijn kindje bezig te zijn en met de Borstvoeding.

De begeleiding van de borstvoeding vond ik het belangrijkste, deze was erg goed. Dat gaf zo veel rust om te horen dat de borstvoeding goed verliep en ik veel complimentjes kreeg dat het zo goed ging. Buiten dat is onze oudste zoon ook erg verwend, spelletjes spelen, meehelpen de baby in bad doen enz… Jip heeft natuurlijk ook geen aandacht tekort gekregen, dan in badje, dan weer luier verschonen, temp meten noem maar op, hij vond het allemaal wel best!

Na 4 dagen moest ik terug naar het ziekenhuis omdat ik 40 graden koorts kreeg, ik moest 24 uur ter observatie blijven, Jip is ook mee gegaan.
Veel onderzoeken gedaan. Uiteindelijk hebben ze het op de stuwing gegooid die ik heel erg had op dat moment!

De volgende dag kon ik weer lekker naar huis genieten, dezelfde kraamverzorgende kwam weer! En kregen er ook nog een 9de en 10de dag bij.. Ondanks dat het midden in de zomer was hadden we 1 kraamhulp en hebben we alle uren gekregen!