Marieke

Wat een toppers!

Onder de bevalling heeft de verloskundige naar Kraamzorg Homecare gebeld. Ja het is nu zover…

Tijdens de bevalling was Jol aanwezig. Op het einde van de bevalling moest Jol nog assisteren om onze zoon op de wereld te kunnen zetten. Wat was het fijn dat Jol dit kon en we niet naar het ziekenhuis hoefde te verplaatsen.

Daar was hij dan, we hadden een zoon. Vanaf moment 1 konden we genieten van de ervaring, kunde en zorgzaamheid van Jol. Maar zoals al aangegeven vonden wij het ook prima dat een stagiaire zou komen helpen tijdens de kraamweek. Een dag later kwam Claire ook in ons gezin.

De borstvoeding kwam niet vanzelf op gang maar door de rust en goede begeleiding dronk onze zoon op dag 13 helemaal zelf uit de borst. De periode van kolven, voeden met een slangetje en als noodoplossing de fles, was voorbij. Deze 13 dagen had ik niet kunnen doorzetten zonder de goede begeleiding en steun van Claire en Jol.

De toewijding van Jol, Claire was groot. Zelfs op koningsdag mochten wij genieten van de hulp! Voor Claire waren wij het laatste kraambed voordat ze ging afstuderen dus zorgde Claire goed voor mij en Niek en merkten wij ook echt dat ze klaar was om alleen een kraambed te gaan verzorgen.

Na 13 dagen afscheid nemen van je kraamhulp(en) is nooit leuk maar ik heb wel 13 dagen mogen genieten van de goede zorg waardoor wij als gezin er klaar voor waren om het verder alleen te gaan doen.

De persoonlijke intake, de goede begeleiding tijdens de bevalling, de perfecte verzorging na de bevalling en de kunde m.b.t. de borstvoeding zorgt ervoor dat je geen betere kraamzorg kan wensen!

Groetjes Marieke