Sanne, Sven, Jayden en Luna

Kraamzorg Homecare

Beste Kraamzorg Homecare,

Op Facebook zag ik dat ik de ervaringen van de kraamzorg die ik van jullie heb gehad kan sturen. Graag wil ik mijn ervaringen delen, met jullie.

Het was tweede Pinksterdag 2013, 20 Mei. Ons mooie wondertje Jayden mocht na een nachtje slapen in het ziekenhuis (samen met mama) mee naar huis. Oooh wat fijn dat we weer thuis waren, maar wat nu? Ik wist dat er een kraamverzorgster zou komen, maar wie kwam er? Wat voor iemand zou het zijn, en nog belangrijker…. Zou er een klik zijn? Om duidelijk te zijn, mijn idee van een kraamverzorgster was: oudere vrouw die even kwam vertellen in mijn huis  wat ik allemaal moest doen en wat ik fout deed betreft mijn nieuwe wonder en huishouden. Ik zag er dus eigenlijk best tegen op!

We waren nog geen 5 minuten thuis en ik keek naar buiten…. Een jonge meid met een witte jas. Hmmm zou het zo zijn? En ja hoor de bel ging… Mandy stond aan de deur het eerste wat ik zei tegen mijn vriend was; we hebben een leuke! Een last viel van me af en de kraamtijd was genieten! We hebben gelachen en gelachen! Als first time mommy weet je niets (zo goed als niks) en denk je al gauw dat je het niet goed doet, kortom ik twijfelde enorm aan mezelf. Mandy moest niks van het twijfelen weten en zei constant hoe goed ik het deed en als ik het even niet wist, hielp ze me super! Ze heeft me dus super veel geleerd, maar het belangrijkste… Ik heb er een vriendin voor het leven bij!

13 Januari 2015, ons tweede wondertje Luna mocht mee naar huis! Omdat de kraamzorg van jullie zo goed was bevallen, heb ik jullie weer gebeld, maar deze keer niet alleen voor de aanvraag van kraamzorg, maar natuurlijk specifiek voor Mandy! En ja hoor, 13 januari begon de leukste tijd van het begin van een nieuw leven weer. Samen met mijn kraamverzorgster en deze keer ook mijn vriendin!

Ik wil haar via deze weg nogmaals bedanken voor de super leuke tijd die we hebben gehad & die nog komen zal! Wat heeft ze me veel geleerd en al helemaal dat ik als moeder niet moet twijfelen, maar gewoon moet doen wat IK goed vind voelen!

Kraamzorg Homecare, jullie hebben een super team en super kraamverzorgsters! Met Mandy mogen jullie in je handjes klappen! Bedankt dat jullie aan mijn wens konden voldoen om voor de tweede keer Mandy naar ons te sturen en natuurlijk de eerste keer zo’n goede match konden maken!

Groetjes Sanne, Sven, Jayden en Luna