Kraamzorg Antwerpen

De kraamverzorgenden van Kraamzorg Homecare zijn tevens actief in Antwerpen. Wij verlenen zorg aan moeder en kind gedurende de eerste periode na de bevalling. Onze begeleiding begint al tijdens de zwangerschap, maar richt zich uiteraard op zorg tijdens de bevalling en gedurende de eerste dagen na de bevalling.

Bent u woonachtig in Antwerpen of omgeving en bent u zwanger? Dan kunt u zich voor kraamzorg inschrijven bij Kraamzorg Homecare. Alhoewel ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, zijn wij ook heel actief in de regio Antwerpen. Onze kraamverzorgenden in Antwerpen staan dan ook graag voor u klaar, waarbij u de zekerheid heeft van een betrouwbare organisatie met veel ervaring. Kraamzorg Homecare heeft bijvoorbeeld een lactatiedeskundige in dienst die tips geeft voor borstvoeding en de kraamverzorgenden daarin verder kan assisteren. Uiteraard werken wij geheel conform alle Belgische wetgeving omtrent kraamzorg. Lees meer over kraamtijd bij Kraamzorg Homecare.

kraamzorg antwerpen

Zorgeloos genieten van uw baby

Wij maken ons sterk dat u zorgeloos kunt genieten van uw baby. Natuurlijk kunnen er altijd zorgelijke situaties zijn, maar te allen tijde proberen wij ervoor te zorgen dat u heerlijk kunt genieten van de eerste dagen samen met uw baby. Onze primaire zorg ligt bij de verzorging van de baby en moeder, maar als er al andere kinderen in het gezin wonen, betrekken wij deze zeker ook bij de nieuwe baby en zorgen natuurlijk ook voor deze kinderen. Bovendien voeren de kraamverzorgenden lichte huishoudelijke taken uit. Rust is heel belangrijk gedurende deze eerste dagen en wij zorgen dan ook dat de moeder voldoende rust krijgt, zowel voor zichzelf als rust om te wennen aan de nieuwe baby en bijvoorbeeld in alle rust de voedingen te kunnen geven.

Heeft u interesse in onze kraamzorg, dan kunt u zich via onze site direct aanmelden. Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Er komt veel kijken bij het regelen van de kraamzorg. Bekijk de ervaringen van anderen met Kraamzorg Homecare.

Kraamzorg bij u in de buurt

Kraamzorg Homecare is actief in de stad Antwerpen en districten Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem, Wilrijk. Ook in de regio rondom Antwerpen komt u ons regelmatig tegen in gezinnen met een pasgeboren baby.