Kraamzorg Bergen op Zoom nodig?

Woon je in Bergen op Zoom en ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd! We hopen dat je volop geniet van je zwangerschap. Inmiddels ben je ook begonnen met de voorbereidingen en de aankoop van allerlei spulletjes die je straks nodig hebt. Daarom ben je dus ook op onze website gekomen. Een goede keuze, want bij Kraamzorg Homecare zijn we er helemaal voor jou en je baby! Samen met jou zorgen we graag voor een onvergetelijke kraamtijd met kraamzorg Bergen op Zoom.

Fijne Kraamzorg Bergen op Zoom

Bergen op Zoom ligt middenin het werkgebied van Kraamzorg Homecare en onze kraamverzorgenden zullen jou en je baby met veel liefde en aandacht helpen tijdens de eerste periode. We zorgen er echt voor dat jij volop kunt genieten van het kleine wondertje dat in je gezin is gekomen en staan je ook met raad en daad bij. Onze zorg is praktisch, maar we geven je ook veel advies, bijvoorbeeld op het gebied van borstvoeding. Natuurlijk vergeten we ook de rest van het gezin niet, zodat ook zij alle tijd krijgen om te genieten van de nieuwe baby in het gezin. Voor ons is goede kraamzorg ontzettend belangrijk.

Kraamzorg Homecare is Unicef/WHO borstvoeding gecertificeerd

Een belangrijk voordeel van Kraamzorg Homecare is onze certificering bij Unicef/WHO borstvoeding. Onze kraamhulpen kunnen je heel goed op weg helpen in de eerste, belangrijke periode na de bevalling. Voor speciale vragen kunnen we daarbij ook altijd terecht bij onze ervaren lactatiedeskundige. Wij werken met kwaliteit kraamverzorgenden.

Kraamzorg Bergen op Zoom

Kraamzorg op maat

De kraamhulpen van Kraamzorg Bergen op Zoom leveren zorg op maat die past bij jou en je kleine baby. Voor de bevalling bespreken we alle mogelijkheden al en zorgen we voor een goede afstemming over de zorg. Ook de zorguren worden hierbij natuurlijk besproken. Na de bevalling weet je dan ook zeker dat onze kraamverzorgenden jou precies de zorg op maat zal geven die nodig is. Met veel liefde en aandacht zullen wij je pasgeboren baby verzorgen en ervoor zorgen dat die eerste kraamtijd samen een onvergetelijke periode wordt.

Woon jij in Bergen op Zoom, of in één van de omringende plaatsen, zoals Halsteren, Steenbergen, Wouw, Tholen of Hoogerheide en ben je op zoek naar goede en betrouwbare kraamzorg? Bel dan met Kraamzorg Homecare, 0164 26 69 88 of mail naar info@kraamzorg-homecare.nl. Natuurlijk kun je ook direct kraamzorg aanvragen via onze website.