Fijne kraamzorg Brabant

Waar woon jij in Brabant? Voor Kraamzorg Homecare maakt het eigenlijk niet uit, want als je zwanger bent en woont in Brabant hebben we goed nieuws voor je. Waar je ook woont in Brabant, wij zorgen graag voor jouw kraamverzorgende. En als je kraamzorg regelt bij Homecare weet je zeker dat je goede zorg regelt. Betrokken, betrouwbaar en enthousiast zorgen wij gedurende je kraamtijd heel graag voor je baby en jou.

Kraamzorg Brabant snel geregeld

Ben je zwanger voor ’t eerst of heb je al één of meer kindjes? In alle gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze kraamverzorgenden hebben vaak jarenlang ervaring en we nodigen je graag uit onze ervaringen en reviews eens door te lezen om een indruk te krijgen van de reacties van anderen. Onze kraamzorg bestaat uit:

  • Assistentie bij de bevalling en vervroegde inzet partusassistentie
  • De verzorging en controle van de kraamvrouw en de baby
  • Voorlichting en begeleiding
  • Observeren, signaleren en rapporteren
  • Overleg met verloskundige, lactatiekundige, ziekenhuis en JGZ
  • Verzorging en/of opvang van het gezin
  • Huishoudelijke taken volgens het Landelijk Indicatie Protocol (LIP)

Natuurlijk voldoen we hierbij aan de richtlijnen van zorgverzekeraars en leveren we altijd de afgesproken zorguren voor kraamzorg.

kraamzorg brabant

Ben je zwanger? Dan moet je dit regelen!

Je wilt graag alles voorbereiden voordat het kindje komt. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle hulpmiddelen. Voor zwangere vrouwen is het prettig te weten wat ze kunnen voorbereiden. Hiermee kan je op je gemak tijdens de zwangerschap voor zorgen dat je al deze spullen in huis hebt. Een deel hiervan zit ook in het kraampakket dat je van ons ontvangt.

Bekijk de checklist met hulpmiddelen

Kraamzorg direct aanvragen

Wil je de kraamzorg direct regelen bij ons? Je bent van harte welkom. We gaan graag samen met jou zorgen voor een onvergetelijke start met je kleine baby. Wij werken volgens het landelijk indicatie protocol.

Kraamzorg aanvragen

Lees verder: