Kraamzorg Breda: de beste start voor jou en je baby

Kraamzorg Breda is er voor jou als je zwanger bent en woonachtig in Breda en omgeving? Dan ben je bij Kraamzorg Homecare aan het juiste adres om jouw kraamzorg direct aan te vragen. Kraamzorg Homecare is een betrouwbare kraamzorginstantie. Onze kraamverzorgenden zullen er alles aan doen om je een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen, waarin je kunt genieten van het kleine wonder dat in je leven is gekomen.

Kraamverzorging

kraamzorg bredaBreda, evenals omliggende plaatsen als Etten-Leur, Prinsenbeek, Bavel, Teteringen en Oosterhout zijn bekend terrein voor Kraamzorg Homecare. Onze kraamverzorgenden hebben al in heel veel gezinnen de kraamtijd mogen begeleiden. De kraamhulpen zijn er voor jou, je kindje en de rest van het gezin en onze werkzaamheden bestaan uit het assisteren tijdens de bevalling en alle hulp in de eerste periode na de bevalling. We zorgen er voor dat het jou en je baby aan niets ontbreekt en helpen je op weg met goed advies over de verzorging van de kleine.

Borstvoeding

Vooraf bespreken we met je of je borstvoeding gaat geven aan je baby en als je hiervoor hebt gekozen, starten we hier al heel snel na de bevalling mee. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar zeker bij je eerste baby kun je hiervoor best wat hulp en advies gebruiken van deskundigen. Onze kraamverzorgenden kunnen je heel goed op weg helpen en mocht het toch niet helemaal lukken, dan hebben we tevens een lactatiedeskundige die extra hulp kan geven. Het is dan ook niet voor niets dat we zijn gecertificeerd door Unicef/WHO borstvoeding.

Geef je geen borstvoeding aan je baby? Ook dan kunnen onze kraamverzorgenden je helpen bij het voeden van je kleintje.

Kraamzorg Breda aanvragen

Ook het aanvragen van zorg in Breda kun je snel en eenvoudig via onze website regelen. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je vragen hebt, je kunt ons dan ook altijd even bellen op 076 – 542 75 60 of mailen naar info@kraamzorg-homecare.nl.

Kraamzorg Homecare: een vertrouwd adres

Ben je benieuwd wat anderen zeggen over de kraamzorg van Homecare? Lees dan ook eens de ervaringen van gezinnen waar onze kraamverzorgenden zijn geweest. Wij zijn heel trots op de positieve woorden die mensen over ons schrijven. Kwaliteit in de kraamzorg is voor ons dan ook van essentieel belang en een punt waar we onszelf continu willen verbeteren. Ons doel is om jou een onvergetelijke kraamtijd te geven waarin je heerlijk hebt kunnen genieten. 

Kraamzorg Homecare vind je o.a. in de volgende plaatsen: