Ben je zwanger en woon je in Den Bosch? Dan ben je van  harte welkom om je in te schrijven bij Kraamzorg Homecare. Ons kraamzorgbureau is actief in Zuid Nederland waaronder ’s Hertogenbosch (Noord-Brabant) en onze kraamverzorgenden zullen je graag begeleiden in de eerste fase die je samen met je nieuwe baby meemaakt. 

Kraamzorg Den Bosch

Onze kraamverzorgenden zijn werkzaam in het Zuiden van Nederland en een aantal van hun dus ook in Den Bosch en omgeving (Waalwijk, Vught, Oss, Heesch, Nistelrode). Hier zullen zij ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Wij werken volledig in overeenstemming met afspraken met de zorgverzekeraars en zullen onze zorguren hier dan ook op afstemmen. Tijdens deze eerste dagen is de zorg voor moeder en kind voor ons van groot belang, maar ook de rest van het gezin vergeten we natuurlijk niet. Zijn er al broertjes en zusjes, dan zullen we deze ook volop betrekken bij de nieuwe baby. Vaak vinden ze het bijvoorbeeld prachtig om te kunnen helpen.

Kraamzorg naar wens

Ook de moeder of kraamvrouw vergeten we niet. We zorgen er voor dat je in alle rust kunt genieten van je pasgeboren zoon of dochter. We maken afspraken als het gaat om de werkzaamheden die we voor je uitvoeren en zullen je advies geven, ook voor de periode na de kraamzorg. Dit is bij de kraamzorg uitzoeken erg belangrijk om te weten.

Kraamzorg Den Bosch

Ervaren kraamverzorgenden

De kraamverzorgenden van Kraamzorg Homecare hebben ruime ervaring in de verzorging en begeleiding van kraamgezinnen. Vanaf de bevalling waar we assistentie verlenen zijn we er voor jou en je kindje. We geven voorlichting en instructies over de verzorging van je baby en waarborgen de hygiëne die voor het gezin van belang is. Je zult echt merken dat jij en je kindje helemaal in het middelpunt staan bij Kraamzorg Homecare, een prettig gevoel. We helpen je uiteraard ook indien je borstvoeding wilt geven. Dankzij onze ruime ervaring op dit gebied kunnen we je ongetwijfeld advies geven op het gebied van borstvoeding. Bovendien heeft Kraamzorg Homecare een eigen lactatiedeskundige in dienst die ook in Den Bosch advies kan geven over borstvoeding.

Kraamzorg die bevalt

Kraamzorg regelen – Zoek je een kraamzorgbureau waar je je echt op je gemak zult voelen en waar jouw wensen echt centraal staan? Dan is Kraamzorg Homecare in Den Bosch voor jou het juiste adres. Respect, vakbekwaamheid, cliëntgericht en cliëntveilig handelen gelden als uitgangspunt voor al onze kraamverzorgenden. Lees ook eens de ervaringen van andere gezinnen met Kraamzorg Homecare.

Wil je je direct aanmelden voor kraamzorg? Ga dan naar het Aanvraagformulier Kraamzorg.

Kraamzorg Homecare is actief in Zuid-Nederland en België, o.a. in de volgende plaatsen/regio’s: