Kraamzorg Homecare en KraamZus bundelen hun krachten

De geboorte van een kindje roept een mix van gevoelens op: geluk, blijdschap, trots en liefde, maar ook onzekerheid en zorgen. Iedereen is uniek en ieder ervaart het op zijn manier. Hoe fijn is het een kraamverzorgende in huis te hebben die jou hierbij kan ondersteunen. Door onze krachten te bundelen met KraamZus waarborgen wij onze sterke punten en kunnen wij ons werk nog beter doen: jou een onvergetelijke kraamweek geven met de beste zorg.

 

Verandert er iets voor mij?

Alle vertrouwde gezichten van Kraamzorg Homecare blijven. Qua uiterlijk zullen er wel wat dingen veranderen en in de loop van de tijd zal de naam Kraamzorg Homecare veranderen in KraamZus. Wellicht heeft jouw kraamverzorgende straks een KraamZus uniform aan en ontvang jij al een zorgplan van KraamZus, maar de liefde en passie voor het vak blijven.

Ben jij al cliënt en ben jij na 1 januari 2020 uitgerekend? Dan valt jouw zorg onder KraamZus, maar de deskundige kraamverzorgenden van KraamZorg Homecare blijven. Je hoeft zelf geen actie te ondernemen. Alle afspraken blijven staan en de zorgverzekeraar en verloskundige zijn al op de hoogte gebracht. Wij regelen alles.

Heb jij je nog niet aangemeld? Meld je dan nu aan bij KraamZus via onderstaande button. Onze kraamverzorgenden komen dan bij jou langs om er een prachtige kraamweek van te maken. Met de beste zorg, waarop jij met veel plezier en warmte terug kunt kijken.