Kraamzorg regelen?

Kraamzorg regelen – Ben je zwanger? Dan adviseren wij je tussen de 10e en 16e week de kraamzorg te regelen. Bij Kraamzorg Homecare ben je van harte welkom en wij maken dan ook graag (opnieuw) kennis met jou. Inmiddels zul je wel merken dat er veel op je af komt als je zwanger bent en wij helpen je dan ook graag met bruikbare tips, hulpmiddelen en adviezen.

Lees ook >> Zwanger van week tot week

Wij verlenen onze kraamzorg uiteraard volgens de landelijke normen, waardoor je recht hebt op 49 uur kraamzorg. Tijdens de kraamtijd zal onze kraamverzorgende regelmatig met je overleggen of alles naar wens verloopt. Mochten er complicaties zijn tijdens de kraamperiode dan kun je in aanmerking komen voor extra uren zorg. Gedurende de hele periode van kraamzorg kun je ervan uitgaan dat een betrokken en zorgzame kraamhulp bij jullie thuis is. Heb je specifieke vragen over de kraamzorg, bijvoorbeeld rondom geloof, borstvoeding of iets anders, laat ons dit dan ook zeker op tijd weten. We bespreken dit graag met je.

kraamzorg regelen

Kraamzorg regelen

Je regelt de kraamzorg eenvoudig online via ons online aanmeldformulier. Natuurlijk kun je ons ook altijd even bellen op 040 – 206 44 44.  Ook voor eventuele vragen ben je hier aan het juiste adres. Na je aanvraag nemen we rond de 7e maand contact met je op. Meer over kraamzorg aanvragen.

Werkgebied Kraamzorg Homecare

Vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven zijn wij actief in Zuid-Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland), maar ook in de regio Antwerpen. Onze kraamhulpen wonen allemaal verspreid over ons werkgebied en zo zal er altijd een kraamhulp snel bij je kunnen zijn.

Als middelgrote aanbieder van kraamzorg Kraamzorg Homecare voorzien wij ouders in een groot werkgebied van zorg met een hoge kwaliteit en aandacht voor cliëntveiligheid. Onze deskundige kraamverzorgenden vormen de spil van de organisatie. Uiteraard beschikken wij over de benodigde certificaten. Wij werken dan ook volgens het landelijke indicatie protocol.

Kraamzorg Homecare streeft naar een onvergetelijke kraamweek en onze kraamverzorgenden zullen hier ook alles aan doen. Naast zorg voor jou en je baby zullen we je ook veel informatie geven over de verzorging en de eerste periode met je baby. Zeker wanneer het je eerste kindje is, zal er heel veel op je afkomen en wij geven je alvast veel handige tips. Ook zorgen we tijdens de kraamweek voor voldoende rust voor moeder en kind. Als er al oudere kinderen in het gezin zijn, zullen we deze natuurlijk zoveel mogelijk betrekken bij hun nieuwe broertje of zusje. Lees gerust ook eens onze reviews die je alvast een goed beeld geven van de ervaringen van diverse cliënten.

Kraamzorg regelen