Kraamzorg thuis

Tijdens je zwangerschap bereid je je voor op de geboorte van jouw kindje. Hierbij hoort ook het regelen van kraamzorg thuis. Na de bevalling komt er een kraamverzorgende je tijdens de kraamtijd helpen bij je thuis. We doen er alles aan om je een fijne kraamtijd te bezorgen waar je goed op terug kunt kijken.

Onze kraamzorg

Bij Kraamzorg Homecare weten we hoe belangrijk een kraamtijd is voor het nieuwe gezin. We doen er dan ook alles aan om je een fijne kraamtijd te bezorgen. De kraamverzorgende verzorgt de kraamzorg thuis om jou en je nieuwe gezin een goede start te geven. Hierbij is vertrouwen, rust en regelmaat belangrijk. Dit doen we door veel huishoudelijke taken uit handen te nemen. Daarnaast nemen we de zorg voor andere gezinsleden op ons. Tijdens de kraamtijd kan je zo optimaal genieten met je gezin van de kraamtijd.

Kraamzorg thuis regelen

Kraamzorg is één van de dingen die geregeld moeten worden tijdens de zwangerschap. Je kan je gemakkelijk inschrijven bij Kraamzorg Homecare. Dit kan telefonisch of via ons digitale inschrijfformulier. Wanneer je je bij ons inschrijft voor kraamzorg thuis, moet je dit ook even doorgeven aan je verzekeraar. Na de inschrijving komt er rond de zevende maand van je zwangerschap een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek maak je kennis met de kraamverzorgende en kan je alle vragen stellen die je hebt. Daarnaast kan je aangeven wat je van ons verwacht.

kraamzorg thuis

Een betrouwbare kraamtijd

De kraamzorg van Kraamzorg Homecare is erg betrouwbaar. Bovendien bieden wij cliëntveilige kraamzorg volgens de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Daarnaast werkt Homecare nauw samen met verloskundige ziekenhuizen, Lactatiekundige en JGZ. We werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit en de cliëntveiligheid. Kraamzorg Homecare kan je 24 uur per dag bereiken.

Kraamzorg thuis is mogelijk in Zuid Nederland. Bekijk ons werkgebeid!

Leer meer over je kraamtijd bij Kraamzorg Homecare.

Direct kraamzorg regelen