Kraamzorg Zeeland nodig?

Zwanger? Van harte gefeliciteerd! Kraamzorg Homecare, afdeling kraamzorg Zeeland is er voor jou!

In de provincie Zeeland is Kraamzorg Homecare zeer actief. Onze ervaren kraamverzorgenden zijn dagelijks aan de slag in gezinnen waar net een baby is geboren. Wij hebben 2 contactpunten in Zeeland, namelijk in Noord-Zeeland en in Goes. Als je het werkgebied van Kraamzorg Homecare in Zeeland bekijkt, zie je precies met wie je contact kunt opnemen als je vragen hebt.

Kraamzorg Zeeland

Kraamzorg Homecare is altijd bij je in de buurt. Bij ons weet je zeker dat je de beste kraamzorg krijgt van ervaren kraamverzorgenden die jou en je baby met heel veel liefde zullen verzorgen tijdens de eerste dagen van je kraamtijd. Wij weten precies hoe kostbaar en belangrijk die eerste momenten met je baby zijn en zullen er dan ook voor zorgen dat je hier rustig van kunt genieten.

Kraamzorg met respect, vakbekwaamheid, cliëntgericht en cliëntveilig handelen

Onze uitgangspunten zijn helder, we werken met respect voor het gezin waarin we mogen kramen. Hierbij gaan we vakbekwaam te werk, onze jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg zul je zeker als prettig ervaren. Jonge kraamhulpen ontvangen bovendien begeleiding van de meer ervaren kraamverzorgenden om ook volledig op de hoogte te zijn van onze werkwijze. Wij werken altijd cliëntgericht en zullen dan ook afspraken met je maken over de werkzaamheden die wij uitvoeren. Jouw veiligheid en de veiligheid van je baby staan daarbij altijd voorop.

Borstvoeding

Veel jonge moeders kiezen ervoor hun kleine baby borstvoeding te geven, een keuze die wij natuurlijk van harte ondersteunen. Soms lukt het echter niet gelijk met het geven van borstvoeding. Onze kraamverzorgenden kunnen je dan met nuttige tips helpen en kunnen ook altijd onze eigen lactatiedeskundige inschakelen voor specifieke tips. In de praktijk blijkt dat onze ervaring met borstvoeding al veel moeders goed op weg heeft geholpen. Kraamzorg Homecare is Unicef/WHO borstvoeding gecertificeerd.

Liever geen borstvoeding? Ook deze keuze respecteren wij volkomen en ook jou kunnen wij met goede tips helpen bij het voeden van je baby.

>> Meer lezen

Zorguren

Wil je meer weten over de zorguren die je krijgt bij Kraamzorg Homecare? Lees dan even de pagina met informatie hierover, we leggen je hier precies uit hoeveel zorguren je ontvangt. Tijdens ons intake gesprek bespreken we dit natuurlijk ook nog.

Kraamzorg Homecare: een goede keuze wanneer je op zoek bent naar professionele kraamzorg in de provincie Zeeland! Je bent bij ons van harte welkom!

Wist je dat Kraamzorg Homecare in alle Zeeuwse gemeentes actief is; namelijk: Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere en Vlissingen. Je kunt ons 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereiken, wij staan altijd voor je klaar om te doen waar onze passie ligt: de beste zorg geven aan jou en je kindje!

Buiten Zeeland vind je Kraamzorg Homecare o.a. in: