Over Kraamzorg Homecare

Cliëntveilige kraamzorg door ervaren kraamverzorgenden, zodat je naar eigen wens en in eigen omgeving kunt genieten van jouw kraamperiode.

Respect, vakbekwaamheid, cliëntgericht en cliëntveilig handelen gelden als uitgangspunt. Wij bieden kraamzorg voor iedereen volgens de basis- en aanvullende zorgverzekeringen.

Homecare heeft het Baby Friendly Initiatief certificaat, dit houdt in dat al onze kraamverzorgenden hun uiterste best doen de borstvoeding te laten slagen.

Kraamzorg Homecare is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven(SBB) erkend leerbedrijf, dit houdt in dat wij continu kraamverzorgenden opleiden en begeleiden. Het kan zijn dat er een stagiaire met de kraamverzorgende meekomt in jouw gezin.

Over RegioZorg Holding

Met ingang van januari krijgt HomeCare ondersteuning van Regiozorg Holding. Deze ‘moederorganisatie’ heeft meerdere kraamzorgorganisaties onder haar vleugels. Regiozorg Holding is formeel eigenaar van Kraamzorg Homecare, en kan ons vanuit die positie faciliteren op de organisatie aan de achterkant. Wij blijven gewoon KraamZorg Homecare.

Daarnaast is deze moederorganisatie voornemens om ook JoNa kraamzorg onder haar hoede te nemen. JoNa kraamzorg blijft gewoon JoNa kraamzorg, maar aan de achterzijde worden praktische zaken samengevoegd. Samen kunnen we nóg meer baby’s een fijne start geven!

Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt vragen naar Hanny Lagemaat, manager kraamzorg.

Onze kraamzorg zal je goed bevallen omdat:

  • Je als cliënt centraal staat, we leveren kraamzorg die bij je past.
  • We ernaar streven om 1 kraamverzorgende in jouw gezin te plaatsen. Bij extreme drukte kan het voorkomen dat een collega de zorg van je kraamverzorgende overneemt, of dat je kraamverzorgende twee gezinnen moet combineren. Dit wordt altijd met je gecommuniceerd..
  • De zorguren in overleg met je worden vastgesteld en verdeeld.
  • Onze kraamverzorgenden werken nauw samen met verloskundige ziekenhuizen, Lactatiekundige en JGZ.
  • We werken continue aan de verbetering van de kwaliteit en cliëntveiligheid van onze kraamzorg.
  • Je ons 24 uur per dag kunt bereiken.
  • Wij je kunnen assisteren bij de bevalling thuis of  in het ziekenhuis en je kunnen begeleiden naar huis.
  • We gespecialiseerd zijn in het begeleiden van de borstvoeding en een lactatiekundige in dienst hebben.
  • We je tijdens de zwangerschap al begeleiden.
  • Meer over goede kraamzorg

Ons werkgebied

Kraamzorg Homecare is werkzaam in Zuid Nederland met het hoofdkantoor in Eindhoven. Zoek kraamverzorging bij jou in de buurt.

Lees verder: Je kraamtijd met Kraamzorg Homecare