Ervaringen van anderen met Kraamzorg Homecare

Marieke

De persoonlijke intake, de goede begeleiding tijdens de bevalling, de perfecte verzorging na de bevalling en de kunde m.b.t. de borstvoeding zorgt ervoor dat je geen betere kraamzorg kan wensen!

Lees verder

Kraamzorg Homecare

Kim, Sander, Isa & Nina

Als ik aan mijn kraamweek denk voel ik gewoon vlinders in mijn buik. Zo fijn was het. Els liet mij voelen dat ik het super deed als mama.

Lees verder

Kraamzorg Homecare

Familie van Toor

De gedroomde thuisbevalling werd uiteindelijk toch een ritje ziekenhuis. En onze kraamzorg ging gelukkig mee. Ze had ons geen betere start kunnen geven door tijdens de bevalling mijn rots in de branding te zijn.

Lees verder

Vera

Dankbaar voor de hulp die jullie bieden zowel praktisch maar ook als luisterend oor.

Lees verder

Kraamzorg Homecare

Sam, Eva en Liv

Gelukkig voelde Esmee de situatie bijzonder goed aan, zonder dat ze tijd had om ons te leren kennen.

Lees verder

Kraamzorg Homecare

Jeroen & Anique en onze zoontjes Simen, Pelle & Faas

Na 14 dagen was het moment helaas toch echt daar, dat we weer afscheid moesten nemen van Christel. Een emotioneel afscheid! Gelukkig niet voorgoed, want in september 2015 verwachten wij ons 4e kindje en als het goed is komt ‘onze Chris’ gewoon nóg een keertje terug!

Lees verder

Kraamzorg Homecare

Sanne, Sven, Jayden en Luna

En ja hoor de bel ging… Mandy stond aan de deur, het eerste wat ik zei tegen mijn vriend was; we hebben een leuke! Een last viel van me af en de kraamtijd was genieten!

Lees verder

Kraamzorg Homecare

Beste mensen bij Kraamzorg Homecare

Zo’n eerste week met je baby na de bevalling is natuurlijk geweldig maar vooral ook best vermoeiend. Daarnaast vond ik dat er behalve deze aandacht ook veel kennis en kunde met ons gedeeld is. Hier heb ik veel aan gehad als nieuwe mama!

Lees verder

Mandy vertelt: werken als kraamverzorgende!

Je zal misschien denken dat dit beroep veel van hetzelfde is en wij eigenlijk alleen de dagelijkse werkzaamheden van jullie als (nieuw) gezin overnemen. Het is zoveel meer dan dat. Zo heb je eigenlijk bij een eerste kindje geen idee wat je van kraamzorg moet verwachten, of wie er überhaupt komt.

Lees verder

Familie Wijn-Nijssen

Als kers op de taart heeft zij ervoor gezorgd dat allebei onze meisjes volledig borstvoeding krijgen, iets waarvan we van tevoren niet gedacht hadden dat dit mogelijk zou zijn!

Lees verder

Evi Remie

Er werd heel goed gezorgd voor mijn mama door Ashley; waardoor we alle tijd hadden om te knuffelen.

Lees verder

Een bijzondere kraamweek

Omdat Noa ons eerste kindje is en het dus ook de eerste keer was dat we kraamhulp zouden krijgen, vonden we het best spannend wie er bij ons thuis zou komen. We hadden niet durven hopen op zo’n geweldige kraamverzorgster!

Lees verder

Marieke

Ik heb van Kraamzorg Homecare super hulp gehad met het doorzetten van de borstvoeding en uiteindelijk dronk hij perfect en alleen van mij. In mijn eentje had ik dit niet gered.

Lees verder

Kraamzorg Homecare

Familie Scheffers

In verband met de keizersnede bleven wij drie dagen in het ziekenhuis…
Het was heel erg fijn dat toen wij naar huis mochten dezelfde kraamverzorgende weer terug kwam!
Ze heeft ons alle dagen heerlijk verwend en verzorgd,

Lees verder

Maaike

Maaike

We hebben een super kraamweek gehad, Ik hoefde niks te doen dan alleen maar te genieten, met mijn kindje bezig te zijn en met de borstvoeding.

Lees verder

Sabriye

Sabriye

Mijn kraamverzorgster was een niet te druk iemand, kon zich helemaal aanpassen aan ons. Onze wensen werden met respect behandeld.

Lees verder

Lieke

Lieke

Ik heb een fijne kraamperiode gehad waarbij wij volop van ons zoontje hebben kunnen genieten. Dit alles dankzij de prima begeleiding van de kraamverzorgende en Kraamzorg Homecare zelf.

Lees verder