Wat vinden anderen van Kraamzorg Homecare?

Wil jij ons ook laten weten wat je van Kraamzorg Homecare vind? Stuur ons jouw recensie: Klik hier om het recensieformulier in te vullen.

Gemiddelde waardering van Kraamzorg Homecare:

4.8 van de 5. Totaal aantal recensies: 57

Afgelopen kraamweek is Marij bij ons geweest in Eindhoven.
Eerst zag ik best tegen de kraamzorg op, omdat ik bang was dat ik een hele week iemand in huis zou hebben, met wie we misschien geen klik zouden hebben.
Maar toen ik Marij zag, had ik er meteen alle vertrouwen in.
Ze was ontzettend lief voor onze zoon en voor ons. Het voelde zo vertrouwd en ik kon meteen alle twijfels die ik had loslaten. Ze was zo behulpzaam en begripvol.
We hebben heel veel geleerd en hadden er na de kraamweek vertrouwen in dat het ons zou gaan lukken.
Marij je bent fantastisch, super bedankt voor alles!

Geschreven door , 30 jaar, uit Eindhoven op

4 maanden geleden is onze dochter geboren en hiervoor was een keizersnee nodig. Helaas is achteraf de kraamzorg niet geweest zoals het zou moeten zijn. Wij hadden geen idee, want het is ons eerste kindje. We hadden wel een paar punten, maar ach je hebt wel wat andere dingen aan je hoofd. Bij kennisen is achteraf dezelfde kraamhulp geweest en deze hadden dezelfde punten, daarom wil ik na 4 maanden toch nog een bericht achter laten om dit te voorkomen bij andere.

Op vrijdag mocht ik vanuit het ziekenhuis naar huis om 15:00. (kraamhulp kwam een half uur te laat) Thuis gekomen was de kraamhulp op 17:00 alweer weg. Zaterdagochtend was ze weer aanwezig met het verzoek of ze de middag naar een ander gezin mocht. Er waren problemen met de borstvoeding en er was niemand anders beschikbaar. Als kersverse moeder kun je geen nee zeggen tegen een andere kersverse moeder. De zaterdag bleek achteraf verschikkelijk te zijn. Ik had veel pijn en mijn man moest alles doen en er was veel visite. Gelukkig kon familie bij springen. Zondag kwam er een stagaire mee, wat een fijn meisje en wat was ik blij. Maar maandag kreeg ik de mededelen dat de kraamhulp en dinsdag niet was en of ze een vervanger moest sturen of alleen de stagiare. Nou, dan liever de stagiare, want weer een vreemd iemand is niet fijn. Woensdagochtend was de laatste ochtend en tevens de enige dag dat mijn man in de ochtend naar zijn werk moest. Ik kreeg om 8 uur een smsje dat de kraamhulp met haar kinderen naar de dokter moest en dat ze er om 9 uur niet was. Mijn man was al de deur uit en mijn baby lag naast mij en ik kon niet opstaan of haar oppakken. Uiteindelijk heb ik weer familie moeten inschakelen en om 10:00 waren ze er. Ik kreeg het verzoek om een evaluatieformulier in te vullen en vervolgens haar hun te geven. Ik was zo boos deze ochtend, heb alles op goed gezet en heb toen mijn man thuis was gevraagd om ze weg te sturen. Naast dit alles kregen wij ook elke dag de vraag rond de lunch of de kraamhulp nog iets kon doen ofwel of ze naar huis mocht. Elke dag hebben wij ze dus maar laten gaan, want ik heb geen idee wat bij hun werk hoort. Ik hoor nu dat je het verschikkelijk moet vinden als je kraamhulp weg gaat. ik had het tegenovergestelden gehad en wil dat andere dit beter ervaren. Ik zal hier nooit meer kraamhulp aanvragen, maar ik hoop wel dat het voor de volgende kersverse moeders beter gaat worden.

Geschreven door , 34 jaar, uit Eindhoven op

Wij hebben geweldige zorg gehad van onze kraamverzorgster Lian. Ze was vriendelijk, gezellig, kennisrijk, gevoel voor humor en enorm rustgevend. Alles wat ik vroeg gaf ze vollop informatie en ze zit vol met tips en trucs. Ik heb enorm genoten van mijn kraamtijd door dat zij zo goed voor mij en mijn zoontje zorgde. Het was heel duidelijk met hoeveel plezier en liefde zij haar vak uitoefent. Wij hopen haar terug te zien bij een eventuele volgende!

Geschreven door , 29 jaar, uit Sprundel op

We hebben bij zowel onze dochter als onze zoon Famke als kraamhulp gehad. Beide keren hebben we een ontzettend fijne en bijzondere week gehad! Voelde heel vertrouwd en Famke kan haar zorg heel goed afstemmen op wat een gezin nodig heeft. Met zo’n fijne start ga je vol vertrouwen als gezin verder. Homecare is daarnaast een fijne organisatie, niets op aan te merken. Zou het iedereen aanraden!

Geschreven door , 30 jaar, uit Etten-Leur op

11.3.2018 is onze lieve zoon Jayden geboren met uiteindelijk keizersnede. Dus we vonden het heel erg spannend om naar huis te gaan met ons wondertje. Toen kwam dezelfde middag Elfi nog naar ons toe dat was een hele opluchting. Ze heeft ons heel erg goed geholpen en daar zijn we haar heel erg dankbaar voor.

Ons tweede kindje is op komst en onze voorkeur is zeker Elfi het zou fijn zijn als je weer bij ons in de kraamweek komt want je bent top!

Liefs patricia,davis en jayden

Geschreven door , 29 jaar, uit Sprundel op

Wij zouden Homecare Kraamzorg aan iedereen aanbevelen. Al het contact met de organisatie was fijn en duidelijk. Uiteindelijk gaat het natuurlijk het meest om welke persoon de kraamhulp gaat verlenen. Wij hadden het geluk Famke Wolters te treffen. Ze vond onmiddellijk haar weg in ons huis en voelde meteen vertrouwd. Als een speer ging ze door het huishouden, hield alles perfect schoon, deed de was en strijk en zorgde dat wij en onze visite niets tekort kwamen. Belangrijker nog heeft ze ons op een rustige, duidelijke manier wegwijs in het ouderschap gemaakt. En uiteindelijk natuurlijk het állerbelangrijkste: ze was superlief voor onze nieuwgeboren dochter! Famke, wij vinden je een topper!!!

Geschreven door , 33 jaar, uit Prinsenbeek op

In november zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige dochter. Het is ons eerste kindje. Voor de bevalling kregen wij een uitgebreide intake. De intake was gezellig, maar ook voelden wij ons heel erg serieus genomen en begrepen omtrent bepaalde omstandigheden.
Er werd ons verteld dat ze bij Homecare hun best gingen doen om voor ons een kraamverzorgster te regelen die geschikt voor ons zou zijn. Ze konden ons daarvan niet verzekeren, maar gingen zeker hun best doen.
En dat was echt zo. Wij kregen Marij. Wat een topper! Zo liefdevol en vol begrip sleepte ze ons door de kraamweek heen. Elke dag kwam ze met een lach binnen en nam de tijd voor een praatje. Marij was in alle opzichten fantastisch! Wij zijn Homecare dankbaar dat ze Marij bij ons heeft geplaatst en we zijn Marij dankbaar voor wie zij is.

Geschreven door , 35 jaar, uit Eindhoven op

Na een zware bevalling van ons eerste kindje was daar Els. Een ontzettend zorgzame, lieve vrouw! Wat hebben wij een geluk gehad met haar. Alles tot in de puntjes verzorgd en fantastisch in haar begeleiding met de borstvoeding. We hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Els. Ze ging ook zo liefdevol om met ons meisje. We zullen haar missen. Bedankt!

Geschreven door , 28 jaar, uit Eindhoven op

Het was mijn eerste bevalling en heb in mijn kraamperiode 2 verschillende kraamverzorgsters gehad. Eerste twee dagen kwam E de J*. Bij binnenkomst vroeg ze aan mijn bezoek of ze ook een kopje koffie kreeg. Ze zat merendeels in de tuin met een sigaret en haar telefoon. Wat ze voor ons in die twee dagen heeft gedaan is af en toe bij de baby en mij temp opmeten. En elke keer stonk ze uit haar mond en aan haar handen/kleding naar sigaret. Wat was dat vreselijk die geur. Hoe zou mijn 2 dagen oud baby hebben ervaren. Ze werkt onhygiënisch met de spullen van de baby. Heb 1x tegen haar gezegd dat ze de thermometer van de baby met alcohol moest reinigen, kreeg ik een reactie dat ik mij niet moest aanstellen. Ze vroeg nog uit haar zelf of ze iets voor mij kon doen, heb gevraagd of de badkamer schoon wilde maken. Uiteindelijk heeft ze dat niet gedaan. Eigenlijk heeft ze niets voor ons gedaan.

Daarna kwam Wil, lieve vrouw. Ze heeft ons veel geholpen.

*Voor de privacy van de kraamverzorgende, noemen we hier niet de volledige naam van E de J.

Geschreven door , 34 jaar, uit Eindhoven op

Ik ben zeer positief over de kraamzorg. Van te voren werd ik goed geinformeerd.
En tijdens de bevalling kon mijn kraamverzorger helaas er niet bij zijn, maar een collega had op haar eigen vrije middag de bevalling meegeholpen. Eenmaal thuis was de kraamverzorger er al snel en we hebben ook een hele positieve ervaring met deze vrouw. Ze werkte erg hard, leerde mij en mijn man veel, ze heeft me geholpen met de borstvoeding, ze hielp met plannen en liet mij goed fruit eten, elke dag hield ze netjes de registratie bij, etc. Dit was in Horst in 2017. We verwachten ons tweede kindje in mei, en we hopen op dezelfde kraamhulp. In elk geval verwachten we weer in goede handen te zijn!

Geschreven door , 37 jaar, uit Mill op

Zeer tevreden over kraamzorg homecare, en in het bijzonder over onze kraamverzorgster Heidy. Een erg prettige kraamverzorgster die ons goed heeft geholpen bij de zorg van ons eerste kind. Duidelijke uitleg over de baby en alles daar omheen (bad, luiers, borstvoeding etc), maar ook goed bezig met zorgen dat wij als ouders allebei de rust pakten waar nodig. Precies wat wij nodig hadden in die eerste week. Protocollen van Homecare Kraamzorg werden ook duidelijk goed gevolgd. Bij een volgend kind hopen we dat Heidy weer onze kraamverzorgster wil worden!

Communicatie met Homecare was goed en duidelijk.

Geschreven door , 27 jaar, uit Eindhoven op

Mijn 2de dochter is op 17-01-2017 geboren en wij hadden het genoege met een geweldige kraamzorg Evelien,wat een prachtmens.zij heeft Mij zo goed geholpen met mijn borstvoeding op gang te brengen.

Geschreven door , 36 jaar, uit Eindhoven op

Wat hebben wij een top kraamtijd gehad dankzij onze geweldige kraamverzorgster Anita Houben. Wat een lieve persoon is zij. Ik ben de moeder van een meisje van 22 maanden en een jongen wie is alweer 17 dagen. Anita heeft goed voor ons bezorgd en gehulpen, we missen haar nu al .
Super bedankt Kraamzorg Homecare en vooral super bedankt Anita! =)

Geschreven door , 00-00-0000 jaar, uit Bladel op

Na het telefoontje naar Homecare stond de kraamverzorgster Wendela vrijwel direct op de stoep om ons op de achtergrond te steunen tijdens de bevalling. Toen wij terug kwamen uit het ziekenhuis waren wij erg blij dat Wendela weer voor onze deur stond. Zij heeft ons de kraamweek enorm veel tips, informatie en vooral zelfvertrouwen gegeven waar wij nu nog veel aan hebben. Wij vonden het jammer dat ze aan het einde van de week weer afscheid van ons moest nemen. Wendela je bent een topper!

Geschreven door , 34 jaar, uit Bergen op Zoom op

Wat hebben wij een geweldige week gehad met Annika. Ze heeft ons zoveel bij geleerd en verzorgt.
Wij hebben ons geen betere kraamtijd kunnen wensen!

Geschreven door , 29 jaar, uit Eindhoven op

Bijna een jaar geleden kraamverzorgende Heidy gehad. Ze is echt een aanrader! Super lief, werkt hard, had oog voor de oudste, is nauwkeurig, initiatiefnemer. We vonden het erg jammer dat haar tijd erop zat.

Geschreven door , 35 jaar jaar, uit Nuenen op

Vandaag liep dan echt de Kraamzorg af. We hadde 2 dagen verlengt gekregen. Maar wat een goed kraamverzorgster hadden wij.
Ze heeft ons in alles echt hé goed begeleid. En gelijk actie ondernomen toen ze weer terug was van dagje vrij nadat de borstvoeding toch niet wilde lukken en onze zoon teveel was afgevallen.
Echt alle. Lof voor Kim door haar goede zorgen gaat ’t nu super met onze zoon en is hij op weg terug na z’n geboorte gewicht.

Geschreven door , 32 jaar, uit Etten-Leur op

Wij hebben een super fijne kraamtijd gehad met marij van maanen!
Alles werd tot in de puntjes goed uitgelegd door haar
Echt zeer tevreden!!!

Geschreven door , 27 jaar, uit Geldrop op

De kraamverzorgerster heeft echt haar best gedaan om het ons naar de zin te maken. Alleen jammer dat ze weinig gedaan heeft met het borstvoedingsprobleem.. ons meisje heeft al sinds haar geboorte problemen met drinken en lijkt nooit tevreden na een voeding. Onlangs heeft ze in het ziekenhuis gelegen en toen was de verpleging zo vriendelijk om een lactatiekundige mee te laten kijken en die concludeerde dat ons meisje verkeerd heeft leren happen, ze vroeg me of ik begeleiding heb gehad. Maar dat hebben we dus onvoldoende gehad want de kraamverzorgster had weinig tips en zei de hele tijd dat het wel goed zou komen. De lactatiekundige adviseerde me om hier alsnog melding van te maken omdat beter begeleiding wel op zijn plaats was geweest..

Geschreven door , 27 jaar, uit Terneuzen op

Wat hebben wij een fantastische kraamtijd gehad met Marij! Nina is ons eerste kindje en er komt heel veel op je af de eerste dagen, wat fijn om dan een kraamhulp als Marij te hebben die precies aanvoelt wat mama, Nina en ook papa nodig hebbben! Na 10 dagen liet ze ons vol zelfvertrouwen achter en na een week belde ze ook nog hoe het met ons ging, dat is super lief en fijn om elkaar nog even te spreken. Bedankt Marij voor de hele fijn tijd!

Geschreven door , 29 jaar, uit Veldhoven op

Eigenlijk krijg je als consument vrij weinig mee van het bedrijf achter de kraamverzorgster, dus gaat deze recensie vooral over haar. Die op haar beurt natuurlijk wel garant staat voor de kwaliteit van het bedrijf.

Wij hadden Ghislaine (Ghis) als kraamverzorgster. Wat een topmeid. Ten zeerste aan te raden. Ze was voor de bevalling aanwezig en heeft meteen al flink geholpen met de badbevalling. Haar professionaliteit gepaard met vriendelijkheid en spontaniteit zijn tegenwoordig nog maar moeilijk te vinden in de zorg.

Ze heeft ons tot in de puntjes voorbereid voor het echte werk. Voor zowel de zaken die spelen in de eerste week, zo ook over de weken en zelfs maanden erna.

We hadden ons voorkeur voor een andere maar ik denk niet dat we met haar tekort zijn gekomen. In tegendeel. Wat een goede kraamverzorgster. En dus meteen ook een goed bedrijf. Voor onze tweede laten we hun zeker weer terug komen. (hopen dat Ghis weer vrij is) Bedankt Ghis!

Geschreven door , 30 jaar, uit Bergen op Zoom op

Wij hebben een super week achter de rug. Veel geleerd en gelachen samen! Wij hadden een super lieve meid als kraamhulp die precies genoeg informatie gaf, erg goed voor mij en de kleine zorgde en het huishouden er ook nog maar even bij deed. Alleen maar positieve gedachten aan de kraamweek overgehouden. Ook het kantoor was goed bereikbaar en beantwoorde vragen erg vlot en professioneel.

Geschreven door , 25 jaar, uit Lepelstraat op

Onze kraamverzorgster Carla heeft ons een super fijne tijd bezorgt waar we graag op terug kijken.
We hebben ook weer nieuwe dingen geleerd en dat was ook heel fijn !!
Ze heeft ons super goed geholpen en we missen haar nu al 🙂
Super bedankt Carla!!!

Geschreven door , 31jaar jaar, uit Etten-Leur op

Inmiddels is onze dochter Loes alweer 11 weken.
Maar als ik terug kijk op mijn kraambed kijk ik daar super positief op terug.
Ik heb echt een super fijne kraamtijd gehad.

We hadden Anita Houben als kraamhulp , wat een lief mens was dat.
* Lief
* Zorgzaam
* Wist van aanpakken
* Nam lekker de tijd voor je

Als er ooit een tweede zou komen dan nemen we zeker weer homecare als kraamzorg en als het dan ook mogelijk is het liefst Anita Houben weer.

Geschreven door , 26 jaar, uit Heeze op

Ik ben 2,5 jaar geleden bevallen van mijn tweede dochter. Ik heb een hele zware kraamtijd gehad (bevalling in het UZ in Gent) en een dochter van 3j 9mnd lag ook in het UZ afd kinderoncologie/hematologie met een diagnose acute leukemie. We mochten na 4 dagen naar huis en we werden opgevangen door een fantastische kraamverzorgster die we ook bij de oudste hadden. Ze heeft mij maar ook mijn gezin heel goed geholpen en desondanks dat het heel erg zwaar was heeft ze ons een hele mooie kraamtijd gegeven. Ben haar daar nog steeds dankbaar voor

Geschreven door , 37 jaar, uit Sas van Gent op

Wij hebben een super fijne tijd gehad met kraamhulpen Helma en Mary. Hun liefdevolle zorg voor ons alle drie en fijne manier van uitleggen hebben gezorgd voor een erg positieve ervaring met Homecare.

Geschreven door , 28 jaar, uit Tilburg op

Wat hebben wij een fijne tijd gehad met de kraamhulp Marij! Een half uur nadat we thuis waren met onze Bram stond ze aan de deur. Het was ons eerste kindje dus moesten nog alles leren. Het voelde meteen goed met Marij. Ze heeft ons ontzettend veel geleerd en geholpen en heeft ons goede tips gegeven. Helaas is de week voorbij gevlogen en moesten we afscheid gaan nemen. We gingen haar erg missen.
Ook heel attent van Marij dat ze een week later nog heeft gebeld om te vragen hoe het gaat. Mochten wij nog een tweede kindje willen, dan zou ik zeker weer voor Kraamzorg Homecare kiezen.

Geschreven door , 29 jaar, uit Veldhoven op

We kijken zeer tevreden terug op onze kraamweek. Marij Bullens is zeer kundig, betrokken, positief en bevlogen in haar vak. Ze heeft goed zorg gedragen aan onze pasgeboren zoon en mij. Daarbij had ze ook veel oog en aandacht voor onze dochter Julia en de papa. Julia werd op een zeer prettige manier overal bijgetrokken en kreeg ook individuele aandacht. Tot slot is Marij m.i. heel geduldig en kundig op het gebied van begeleiding rondom borstvoeding.

Geschreven door , 31 jaar, uit Eindhoven op

Wij zijn 23-06-2016 trotse ouders geworden van onze zoon Milan. Wij zagen op tegen de kraamhulp, de gedachte van een vreemde in huis vonden we toch niet zo prettig. Toen Petra eenmaal binnen was klikte het gelijk. Wat een fijn en lief mens is Petra. Ze heeft super goed gezorgd voor onze zoon en ook voor onze hond en vogel!! Ook was ze voor mij en mijn man heel lief en zorgzaam. Wij hebben een hele relaxte kraamweek gehad dankzij Petra, ik hoefde me nergens druk om te maken, alles werd geregeld en gedaan. Bij een eventuele volgende zwangerschap zullen wij zeker weer om Petra vragen. Wij raden iedereen dan ook homecare aan en dan vooral Petra. We hadden ons geen betere Kraamzorg kunnen wensen. Wij vinden het dan ook erg jammer dat ze nu weer weg is, we zullen haar gaan missen!

Geschreven door , 23 jaar jaar, uit Zevenbergen op

Wij hebben echt een topkraamtijd gehad. Els is supergoed voor ons geweest. Bij een eerste kindje komt er zoveel op je af. Els heeft ons heel goed begeleid waardoor we het volste vertrouwen hebben gekregen met z’n drieën een gezinnetje te vormen. Zo fijn om elke dag dezelfde persoon in huis te hebben. Je bouwt toch wat op samen. Dat was ook de reden waarom wij voor homecare hebben gekozen. Ook de begeleiding in het geven van borstvoeding is een speerpunt van homecare en hier heeft Els ons heel goed mee geholpen. Daardoor drinkt onze kleine meid nu zo goed!! Dit alles samen met heel veel humor en gezelligheid, want wat hebben we gelachen deze week!

Geschreven door , 32 jaar, uit Geldrop op

Wij hebben op 15-03-2016 een prachtige dochter gekregen Favour. Dag twee dat we thuis waren kwam Betsie ons helpen als kraamhulp. Pracht mens wat hebben wij veel aan haar gehad. Ze geeft je goede tips weet precies wat je nodig hebt en wat ze je allemaal uit moet leggen. Heerlijke week gehad en wat zullen we haar gaan missen. We hopen dan ook als we nog eens ouders mogen worden van een kindje dat Betsie beschikbaar is. En we hopen natuurlijk ook dat er veel andere kers verse ouders gebruik mogen maken van haar kwaliteiten.

Geschreven door , 28 jaar, uit Gemert op

Wat hebben we genoten van de kraamweek van onze derde dochter. Het was super fijn dat Resi meteen ’s avonds kon komen, nadat we thuis kwamen van het ziekenhuis. Even alles mee opstarten en de volgende dag gewoon op tijd weer bij ons zijn. We zijn echt verwend in de 8 dagen dat ze bij ons was. Niets was teveel voor haar. Ik kon echt goed herstellen en de twee andere dochters vonden het erg gezellig met haar. Ik raad echt iedereen Homecare aan! En dan speciaal Resi, wat een super super kraamverzorgster. Ze heeft er echt voor gezorgd dat we een hele fijne kraamweek hebben gehad. Super bedankt voor alle goede zorgen, Resi en Homecare!

Geschreven door , 39 jaar, uit Tilburg op

Onze kleine meid Hailey is op 6-2-2016 geboren. Dankzij Carla heeft ze (en wij) een fantastische start gehad! Nu de eerste week zonder missen wij Carla behoorlijk! 🙂 Duidelijkheid en veel ondersteuning maar ook voldoende ruimte voor eigen methodes en wensen. Carla, ontzettend bedankt voor je hulp en deskundigheid en zeker ook je gezelligheid!

Geschreven door , 26 jaar, uit Breda op

Op 28 -12-2015 bevallen van ons heerlijk mannetje Jake Riddem , super fijne en lieve kraamhulp gekregen waren we echt heeel erg blij mee . Ze nam alle tijd voor zowel de baby als mij en mijn man en wist van aanpakken. Verder gaf ze hele fijne tips die ze dan in het kraamboek schreef, gebruik ze nu nog steeds! Homecare is Echt een aanrader 10 sterren zou ik jullie willen geven,lieve Lea vd wijdeven hopelijk treffen we je bij ons 2e kindje ook weer bedankt! Liefs Martje Nick en Jake Riddem

Geschreven door , 27 jaar, uit Mierlo op

Op 19 december 2015 is onze zoon Daan geboren. Onze verloskundige belde Kraamzorg Homecare op het moment dat we naar het ziekenhuis gingen voor een poliklinische bevalling, zodat de kraamhulp (Anita Groeneveld) erbij kon zijn om te assisteren. Anita is na de bevalling met ons mee gegaan en eenmaal thuis is alles gaan lopen. Daan kon mijn borstvoeding helaas niet zelf op gang krijgen, maar dankzij alle inspanning van Anita (en de kolf) is dat na een aantal dagen helemaal goed gekomen. (De diepvries ligt al vol 😉 We hebben veel belangrijke informatie gekregen, maar het was vooral ook heel gezellig. Dankzij haar zijn we in de kraamweek steeds zekerder van onszelf geworden en konden we het daarna goed alleen aan. Maar stiekem missen we haar wel een beetje…. Bij een eventuele volgende zwangerschap ga ik zeker weer vragen of zij kan komen… Super bedankt Kraamzorg Homecare en vooral super bedankt Anita!

Geschreven door , 34 jaar, uit Den Bosch op

Wat hebben wij een top kraamtijd gehad dankzij onze geweldige kraamhulp Dorrie van Kollenburg. Wij hebben een tweeling gekregen, maar daar draait ze haar hand niet voor om. Ondertussen was ze ook nog geweldig leuk met onze zoon van 2 jaar. We hadden geen betere kraamhulp kunnen wensen en zouden haar aan iedereen aanraden!

Geschreven door , 35 jaar, uit Oirschot op

Wat baal ik dat onze week van kraamzorg voorbij is!
Kraamzorg Homecare heeft ons super geholpen. Het contact was makkelijk te maken. Tijdens de week dat wij kraamzorg hebben ontvangen werden we zelfs nog een keer extra gebeld of alles naar wens was..
Nou en of was alles naar wens! Dankzij Resi is de start van ons kindje op deze wereld een feestje geweest!
Kraamzorg Homecare en vooral Resi bedankt!!
Als we ooit nog eens kraamzorg nodig hebben gaan we zeker weer voor Kraamzorg Homecare!

Geschreven door , 24 jaar, uit Oisterwijk op

Op 6 oktober 2015 is Tigo geboren! We moesten een nachtje blijven en de dag erop stond onze kraamzorg Danielle voor de deur! Schat van een meid! Zeer goede hulp voor 2 onervaren ouders en erg geduldig! Ook het huishouden werd super bijgehouden waardoor ik een erg ontspannen kraamweek heb gehad!
Onwijs bedankt Danielle en hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen 🙂

Geschreven door , 27 jaar, uit Putte op

Toen ik zwanger was kreeg ik boekjes mee voor kraamzorg en dat ik dat voor mijn 16e week moest aanvragen. Ik zat daar eigenlijk helemaal niet op te wachten en had daar ook absoluut geen zin in. Bedoel zo’n vreemde die in je huis ff komt vertellen van hoe of wat pfffff nee bedankt. Uiteindelijk toch maar geregeld en bedacht dan maar het minimum aantal uren alleen voor controle”s enzo. Toen kwam de bevalling en na een paar dagen ziekenhuis mochten we naar huis. Wij kregen toen els en ik moet zeggen wat een top mens!! Echt geweldig gewoon!! Ik heb door haar echt een heerlijke en mooie kraamtijd gehad en ben echt super blij dat ik haar als kraamverzorgster heb gehad. Ik vondt het ook helemaal niet leuk toen ze weer weg moest maar ik zat helaas aan het maximale aantal uren hahaha, maar ik weet wel mocht ik er ooit nog 1 krijgen wil ik haar echt weer als mijn kraamverzorgster. Els en natuurlijk ook de rest van homecare dank jullie wel!!

Geschreven door , 29 jaar, uit Waalwijk op

Vier keer gebruik gemaakt van homecare.
Zeer tevreden! Iedere keer een fijne kraamtijd gehad door de fijne kraamhulp. Ze hielp ons waar nodig en liet ons ook lekker doen, wat wij graag wilden.
Zouden nog wel meer kennis mogen hebben van natuurlijk ouderschap. Daarom koos ik voor vier sterren ipv vijf.

Geschreven door , 34 jaar, uit zaamslag op

Op 1 september is onze tweede dochter Janou geboren. Kort nadat we thuiskwamen uit het ziekenhuis, werden we verblijdt met de kraamhulp die aan de deur stond. Het was namelijk Marij van Manen. Zij had ons 3,5 jaar geleden ook erg goed geholpen na de geboorte van onze oudste dochter Lynn. Dubbel fijn aangezien de eerste zwangerschap en periode na de bevalling heftig en minder fijn was. Marij was hiervan natuurlijk al op de hoogte en bood een ontzettend fijn luisterend oor en ondersteuning zowel in de zorg als op emotioneel vlak. Gelukkig was deze zwangerschap goed verlopen, maar toch bleek het verleden regelmatig weer omhoog te borrelen. Wij vonden het ontzettend fijn dat deze oprecht betrokken, lieve en zorgzame vrouw ons tijdens deze kraamtijd heeft kunnen helpen. Echt petje af voor de super fijne zorg, goede adviezen, bijhouden van het huishouden en zeker ook de geweldige zorg voor onze oudste dochter. Dankjewel Marij!

Geschreven door , 32 jaar, uit oirschot op

Wij hebben een super geweldige en fijne kraamweek gehad. We hadden dezelfde kraamhulp als bij ons 1e kindje, het was super dat deze mogelijkheid er was
Beide kraamweken zijn geweldig ervaren het voelde veilig en vertrouwd en leerzaam
Ook de begeleiding omtrent de borstvoeding was heel erg goed
Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door onze kraamhulp Famke.
Famke je bent een topper!

Geschreven door , 30 jaar, uit Etten-leur op

Voor ons tweede kindje hebben we ons aangemeld voor kraamzorg van Homecare. We kregen een hele lieve, leuke en spontane hulp in huis. Professioneel maar tegelijkertijd ook alsof we elkaar al jaren kenden. Ze hielp werkelijk met alles en voor we het wisten moesten we alweer afscheid nemen. Bdankt voor alle goede adviezen, hulp en vooral de heel fijne kraamperiode.

Geschreven door , 25 jaar, uit Klundert op

Wij zijn doven mensen en krijgen mooie dochter. Zij is 16 juni 2015 geboren.
Wij hebben heel super fijn kraamzorg gehad. Ze is zo vriendelijk en zorgzaam voor ons geholpen! Zij heeft een beetje ervaring voor doven mensen gehad maar zij vindt erg leuk en nog meer leren ervaring. Heel geleerd! Zij gaf ook hele goeie advies voor ons wat doen. Zij zorgde mij met tijd met rustig en bedtijd. Bedankt lieve Els de Jager!
Als wij gaan misschien 2e kind dan gaan weer voor Homecare!

Geschreven door , 26 jaar jaar, uit Waalre op

Het begon met de intake van Homecare. Deze hebben wij als erg fijn ervaren. We kregen allerlei informatie die we nodig hadden.
Na een bevalling in het ziekenhuis, en een nachtje daar blijven, is er op de vrijdag avond nog een kraamverzorgster op bezoek geweest. Zij hielp ons voorbereiden op de nacht.
Vanaf de zaterdag hebben we Marij als kraamverzorgster gekregen. Dit is ons erg goed bevallen! Bij de volgende zouden we weer voor Marij gaan!

Geschreven door , 26 jaar, uit Eindhoven op

Mijn baby was teveel afgevallen. Dankzij de professionaliteit van Lisanne kwam hij al snel voldoende aan. Mijn kraambed was een feestje!

Geschreven door , 26 jaar, uit Helmond op

2x homecare als kraamverzorging gehad. Ik ben super tevreden. De 2e keer gevraagd voor de kraamhulp van de eerste keer en dat was geen probleem. Fijne, lieve en goede verzorging voor niet alleen moeder en kind maar ons hele gezin. Ook echt een pluspunt vond ik dat je de gehele kraamtijd dezelde persoon in huis hebt en niet dat halverwege haar dienst erop zat en dat er weer een andere hulp komt.

Geschreven door , 27 jaar, uit Budel op

De kraamweek heel fijn ervaren. Onze kraamhulp heeft ons ontersteunt waar nidig en geholpen met vragen en adviezen gegeven. Wij hadden hierdoor een fijne weeken ook daarna veelgehad aan de adviezen.

Geschreven door , 27 jaar, uit Geldrop op

Wij zijn super behandeld. Alles werd vooraf uitgelegd waarom ze iets op een bepaalde manier doen maar betrokken je er ook bij. Van alles werd foto’s gemaakt en er werden zeer bruikbare tips gegeven. Voor onze volgende willen we graag weer dezelfde super kraamverzorgster maaike! Wij raden hun iedereen aan.

Geschreven door , 27 jaar, uit Geldrop op

in één woord fantastisch!! Voor de bevalling zag ik ook nog erg op tegen kraamzorg, omdat ik totaal niet van vreemde mensen in huis hou. Maar dit ging vanaf dag 1 super!

Ze liet ons eerst zelf aan de slag gaan en vulde dat aan met tips. Verder liet ze ons heel erg ons eigen ding doen waardoor alles goed vertrouwd voelde.

We hebben geen enkel negatief puntje kunnen ontdekken! En ook de pannenkoeken die ze bakte waren heerlijk!!

Resi enorm bedankt!!! Voor de eventuele tweede zouden we je graag weer willen!

Geschreven door , 23 jaar, uit rucphen op

Wij hebben bij ons eerste kindje ”perongeluk” onze lieve kraamhulp op de stoep gekregen! wij stonden ingeschreven bij zuidzorg, maar toen ons zoontje geboren was en we belde voor de kraamhulp zaten ze onverwacht helemaal vol! Toen kwam onze lieve schat Els Moors! Wij zijn erg verwend door haar en ze heeft ons enorm geholpen en we hebben veel plezier gehad samen!

Wij hebben nogsteeds contact met haar en willen haar zeker bij ons tweede kindje als kraamhulp! Homcare jullie zijn echt TOP!

Geschreven door , 21 jaar, uit geldrop op

Wij hebben een prachtige kraamweek gehad met veel dank aan HELMA & stagiair SHAGUFA!

We zullen Helma nooit vergeten en ook haar lekkere kippensoep niet! 😉

Elke dag ging de deurbel om 08.00 en waren we weer blij als ze beiden voor de deur stonden.

Ik ben heel erg goed begeleid en de zorg van cavally is ook top gegaan!
Zelfs mijn huis hond en man waren verzorgd 😉
Mocht er een 2de wondertje komen hopen we weer helma te zien en wie weet ook graag shaqufa,

Wij raden iedereen Home care aan.

Groetjes trotse ouders van Cavally.

Geschreven door , 28 jaar, uit Tilburg op

Ik ben in 2012 bevallen van een zoon op zeer jonge leeftijd. Ik heb toen echt een top kraamtijd gehad met als hulp Jeanne van Kessel, want een onwijs lieve, geduldige en begripvolle vrouw. Ik heb heel veel van haar geleerd en vond het jammer dat de dagen erop zaten, we hebben toen elkaar toegevoegd op Facebook met de belofte zo af en toe haar eens op de hoogte te houden hoe het met ons gaat!!

Geschreven door , 19 jaar, uit Breda op

Wij hebben een super kraamtijd gehad!!! Ze was lief, vriendelijk, zorgzaam voor ons allemaal! En ze hadden humor.. en aangezien ik niet een -in bed lig -type ben was ze streng genoeg om te zorgen dat ik mijn rust nam!!! Echt een toppertje. Als wij voor een 2de kindje gaan gaan we weer voor HOMECARE!!

Geschreven door , 29 jaar, uit best op

Op 1 februari 2014 rond de klok van 21.00 stond Maaike onze kraamhulp op de stoep. Eigenlijk was ik meteen erg opgelucht, een lieve vlotte kraamhulp die veel geholpen heeft bij de borstvoeding wat ik erg belangrijk vond. Mede door haar hulp en adviezen is het soepel verlopen. Ik en mijn partner vonden Home Care net zo fijn als dat we bij vrienden al gezien en ervaren hadden. Een organisatie met kraamhulpen die je in je waarde laten en naar jou luisteren en vanuit daar meedenken. Voor een 2de zou ik zeker weer voor Home Care kiezen!

Geschreven door , 27 jaar, uit Geldrop op

Ik ben de mama van een dochter van ruim 2,5 en een zoon van 9 weken.

Wij hebben dus 1x mogen genieten van de goede zorg vanuit Kraamzorg Homecare!

Je woord goed ter woord gestaan als je belt, erg behulpzaam.

We hebben bij beide kindjes met veel plezier van de kraamtijd genoten!

Geschreven door , 27 jaar, uit Eindhoven op

Toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis met ons pasgeboren meisje was daar kraamhulp Christel. Vanaf moment één stond ze voor ons klaar. Ze kwam meteen met goede tips en heeft ons en grote zus de hele week goed verwend!! Heerlijke fruit creaties en sauzijcen broodjes. Na onze middagslaap lag er vaak een lief briefje of we even in de koelkast keken. Ze heeft ons met alles goed geholpen en we hebben samen vreselijk gelachen. Zo was onze kraamtijd dankzij Christel een echt feestje! In september mogen we nog een meisje verwelkomen in ons gezin en kunnen niet wachten tot Christel weer bij ons mag komen! Christel en Homecare bedankt voor de goede zorgen.

Geschreven door , 21 jaar, uit Etten-Leur op